Senior Accountant

APPLY TODAY
Vill du jobba i ett bolag med engagerade och dedikerade medarbetare som gärna delar med sig av sin kompetens. Ett bolag som nyligen startat sin verksamhet i Sverige, som växer, och vill attrahera medarbetare som vill vara med på den spännande resan att driva hållbara datacenter. Är du vår nya kollega?


Att arbeta på atNorth 

På atNorth hittar du en dynamisk arbetsmiljö, en platt organisation och ett team av mycket motiverade och kompetenta kollegor. Varje medarbetare arbetar med en hög grad av autonomi och flexibilitet, kombinerat med stort personligt ansvar. Kulturen kännetecknas av att vi delar med oss av vår kunskap och bryr oss om varandra.


Rollen som Senior Accountant

Vi söker en driven och erfaren ekonom till vårt nyöppnade datacenter i Kista. Har du erfarenhet från en nordisk organisation och ett växande bolag, ser vi det som en fördel. atNorth har i dagsläget ca 50 anställda, merparten sitter på Island. Du hör till ett ekonomiteam med 4 kollegor, ingår i finansavdelningen och rapporterar till redovisningschefen. I rollen som Senior Accountant arbetar du för att optimera våra finansiella transaktioner och system genom avstämning av betalningsflöden i de svenska atNorth bolagen. Du assisterar även hela bolaget i förbättringar gällande kundfordrings- och redovisningsprocesser.


Ansvarsområden

  • Löpande redovisning, bokföring av lön, skatt och periodiseringar
  • Bokslut
  • Finansiella transaktioner
  • Hantera leverantörs- och kundfakturor
  • Kontakt med bank, Skatteverket, revisorer och ev. övriga myndigheter
  • Avstämning svenska bankkonton
  • Avskrivningar
  • Momsredovisning
  • Årsredovisning
  • Samarbete med extern part avseende löneprocessen


Vem är du

Du har minst 7 års relevant erfarenhet från en liknande roll och en eftergymnasial examen inom ekonomi/​redovisning. För att lyckas i rollen behöver du vara självgående och drivande. Din analytiska förmåga är hög, likväl som din förmåga att vara noggrann och strukturerad. Du trivs i en miljö där tempot är högt och förändringar kan komma att ske. Din förmåga att samarbeta och dela med dig av din kompetens och energi till teamet är hög. Övrigt ser vi att du behärskar engelska väl, både i tal och i skrift.


Tjänsten och ansökan

Varmt välkommen med din ansökan till denna intressanta tjänst i ett bolag som växer och har som mål att bli en ledande internationell datacenterleverantör med fokus på hållbarhet och grön energi. Läs gärna mer på www​.atnorth​.com

I denna rekrytering samarbetar atNorth med Compass. För mer information om tjänsten, kontakta ansvarig konsult Susanne Bryhn på 070 531 34 25 eller Hans Jansson på 073 461 36 03. Vi arbetar löpande med rekryteringen så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt 

APPLY HERE

Om företaget

Sedan 2009 har atNorth förnyat sig inom teknikområdet genom att designa, bygga och driva datacenter i världsklass på Island och nu i Sverige. atNorth tillgodoser dem som behöver mer datoranvändning för krävande arbetsbelastningar genom att erbjuda HPC och AI infrastruktur som en tjänst (IaaS). atNorths internationella team av proffs, serviceledande organisationer inom olika branscher, gör det möjligt för dem att omvandla världens mest krävande data till viktiga affärsbeslut utan att kompromissa med hastighet, prestanda eller klimat. atNorths tjänster är utformade för att tillhandahålla principer för cirkulär ekonomi för datacenterindustrin där förnybar energi och energieffektivitet är grundläggande principer. atNorth förvärvades nyligen av Partners Group och tillsammans strävar de efter att göra atNorth till den ledande pannordiska datacenterleverantören.

Check out our other job listings!
atNorth Careers

Privacy Consent

We would like to use cookies and other technologies to improve your experience on this website and help us understand how it is performing. If you would like more information, read our Privacy Policy.